Vermoedelijke drugsdealer krijgt wijkondersteuningsteam over de vloer

Aan de Schorrelaan is het al een tijdje een aan- en afrijden van verschillende auto’s. Soms zagen omwonenden dat verdachten zaken in auto’s laadden en soms gingen bestuurders van auto’s voor heel korte tijd een appartement binnen.

Maandag is het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Zuid tot een huiszoeking overgegaan. Ze vonden verschillende verdovende middelen: speed, ketamine en cocaïne. Ze troffen ook een som cash geld aan. Daarnaast namen ze nog een ruime hoeveelheid aan verpakkingsmateriaal, een precisieweegschaal en drie mobiele telefoons in beslag.

Al die spullen lagen verborgen in de woning. Er stond ook een dure elektrische fiets binnen. De verdachte zei dat hij de fiets gekregen had in ruil voor verdovende middelen. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de herkomst van de fiets is. De verdachte van 28 jaar werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

 

Foto: ©Politie Antwerpen

%d bloggers liken dit: