Acties onder de vleugels van het COVID-19 fonds aan het UZA

Verschillende personen, bedrijven,… gaan tijdens deze coronacrisis aan de slag en organiseren acties ten voordele van het COVID-19 fonds aan het UZA. Ook jij kan je steentje bijdragen en een actie organiseren. Laat ons zeker je creatiefste ideeën weten via uzafoundation@uza.be en we helpen je graag.

We geven je graag een overzicht van de verschillende initiatieven:

De bekende Antwerpse Handjes (in chocolade en als koekjes) worden tijdelijk omgedoopt tot ‘Gulle Handjes’. Per verkocht ‘Gulle Handjes’-geschenk (voorzien van een blauwe campagne sticker) wordt €1,00 gedoneerd aan het COVID-19 fonds van het UZA. Je haalt dus lekkers in huis én steunt het goede doel.

Vier onafhankelijke fotografen verkopen hun mooiste kiekjes. Omdat COVID-19 alles heeft stilgelegd, hebben deze heren samen een webshop geopend om prints te verkopen. Je vindt beelden terug uit verschillende windstreken maar ook van de stad Antwerpen. Zo kun je vanuit je kot toch nog rondreizen. 10% van de opbrengst schenken zij aan UZA foundation. Bekijk hun werk op hun website.

Via Gambasathome kan je gambas en garnalen in alle soorten, maten en vormen bestellen. Plaats in de maand mei een bestelling en Gambasathome schenkt 10% van het totaalbedrag van je bestelling aan het COVID-19 fonds van het UZA. Je bent nog maar enkele ‘clicks’ verwijderd van diepvries vis die thuisgeleverd wordt.

UZA foundation neemt deel aan een gezamenlijke campagne in de strijd tegen COVID-19.  In totaal slaan 5 ziekenhuizen de handen ineen. De reden? Deze coronacrisis kan de toekomst van onze ziekenhuizen in gevaar brengen. We zetten ons volop in om COVID-19 te overwinnen maar hebben nood aan hulp. Geef jij ons het nodige steuntje in de rug? Maak dan van je applaus voor de zorg een gift! Ga naar www.clapandact.be. Lees waarom jouw hulp juist nu zo belangrijk is. Wil je ons rechtstreeks steunen met een gift? Dan kan dit ook heel gemakkelijk via onze schenkpagina kies daarbij voor fonds Covid19. Strijd samen met ons tegen covid19 en bouw mee aan de gezondheidszorg voor morgen. #ClapAndAct

Weshirtit heeft naar aanleiding van de #ClapAndAct actie zijn gloednieuwe webshop omgebouwd voor een benefietactie. Ze verkopen t-shirts en truien met het ontwerp van de klappende handjes. Hiermee uiten ze graag hun appreciatie voor alle zorgverleners. Alle winst gaat rechtstreeks naar het COVID-19 fonds van het UZA.
Ook de Belgische havenarbeiders steunen het COVID-19 fonds aan het UZA. Ze lieten een speciaal T-shirt ontwerpen. De opbrengst van deze T-shirt gaat integraal naar het COVID-19 fonds. De solidariteit onder de havenarbeiders is enorm en de T-shirts vlogen de deur uit. Wil je graag meer informatie of zelf je eigen Belgian Dockers against COVID-19 bestellen? Stuur een mail naar dockersfightback@gmail.com en ze helpen je graag verder.
%d bloggers liken dit: