Op zoek naar een nieuwe exploitant voor de Stads- en Kinderboerderij in het District Wilrijk.

De Stad Antwerpen en het District Wilrijk gaan na de komende zomermaanden werk maken van een nieuwe uitbater voor de voormalige kinderboerderij in Wilrijk. Deze boerderij, die gelegen is aan de Lievevrouwkensbosweg in Wilrijk heeft steeds een educatieve, sociale en ecologische functie gehad en dat moet zo blijven. De samenwerking met de vorige eigenaar werd door de stad beeindigd en dus gaan ze nu op zoek naar een nieuwe exploitant. Belangrijk in deze zoektocht is dat ze voor een niet-commerciele uitbater zullen kiezen. Na de komende zomermaanden hopen ze dat ze één of meerdere kandidaten gevonden hebben om de kinderboerderij opnieuw te laten opleven en vooral de invulling te geven die ze verdient en waarvoor ze al jaren bekend staat bij heel wat families en kinderen.

%d bloggers liken dit: