Optreden Ishtar op de Mortsel-Dorp concerten is verschoven naar 12 september 2020

Door de maatregelen tegen het corona-virus moesten we noodgedwongen ons concert met Ishtar van zaterdag 25 april annuleren zeggen ze bij de Mortsel Dorp Concerten. Hierdoor konden we jullie niet belonen en bedanken voor de steun die jullie ons bieden bij dit muzikale project werd vertelt aan de sponsers. Samen met de artiesten zochten we naar een oplossing en een nieuwe datum om alsnog het mooie liedjes- liefdesprogramma van Ishtar naar de Sint-Benedictuskerk in Mortsel te brengen. In primeur willen we jullie alvast meedelen dat het optreden van Ishtar werd verschoven naar zaterdag 12 september om 20.00 uur.

Misschien moeten we ook dan een aantal aanpassingen doen? Afstand tussen de stoelen vergroten? Mondmaskers? Ontsmettingsgel? Beperkt aantal toehoorders? Geen afsluitende drink? We zullen dit alles bekijken met respect voor de op dat ogenblik geldende veiligheidsmaatregelen en de gezondheid van toeschouwers, medewerkers en artiesten. Uiteraard hopen we dat tegen deze datum de opgelegde beperkingen dit concert zullen mogelijk maken. We duimen alleszins sluiten ze af bij de organisatie van de Mortsel Dorp Concerten met de wijze woorden : Graag wensen we jullie allen een goede gezondheid … en een prettig weerzien na de crisistijd

%d bloggers liken dit: