Huwelijksjubilarissen worden niet vergeten in de stad Lier

Omwille van de maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus zijn de thuisbezoeken en de ontvangstmomenten voor de huwelijksjubilarissen van 50, 60, 65 en 70 jaar tot eind augustus geannuleerd. We baseren ons hiervoor op de richtlijnen van de hogere overheid zeggen ze in Lier.

Op het moment dat het opnieuw mogelijk is, zullen de jubilarissen gecontacteerd worden om het bezoek alsnog in te plannen. Niettemin bezorgt het college van burgemeester en schepenen, met een postpakket, al graag de felicitaties en het geschenk van de stad Lier en het vorstenpaar bij de jubilarissen thuis. Zodra het terug is toegestaan om kleine ontmoetingsmomenten te organiseren, zullen de jubilarissen ook een uitnodiging ontvangen voor een gezamenlijke receptie in het Lierse stadhuis met alle jubilarissen die 50, 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn in 2020.

%d bloggers liken dit: