Politieraad van de zone Hekla doneert haar zitpenningen aan het Universitair Ziekenhuis

De politieraadsleden van de lokale politie HEKLA willen de helden van de zorg een duwtje in de rug geven en hun waardering uiten voor het harde werk tijdens deze coronacrisis. “De politieraadsleden wensen de presentiegelden, die zij ontvangen voor het bijwonen van de afgelopen vergadering van de politieraad, integraal te doneren aan de UZA

Foundation: Fonds Covid-19”, deelt onze korpschef Ivo Vereycken mee. “Er is nog steeds nood aan bijkomende medische apparatuur en ook de financiering van klinische studies omtrent het coronavirus gebeurt mee vanuit dit fonds.” Ook onze korpschef en de burgemeesters van de vijf HEKLA-gemeenten leggen daarbovenop nog eens hetzelfde bedrag bij.

Allemaal goed voor een bedrag van 3360 euro. Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) is één van de twee referentieziekenhuizen voor COVID-19 in België en bevindt zich op het grondgebied van de politiezone HEKLA Wil je het goede voorbeeld van onze politieraadsleden volgen en zelf ook een donatie doen? Alle informatie van het fonds kan je terugvinden op de website www.uza.be/uza-foundation.

 

%d bloggers liken dit: