UPDATE WERKEN IN JOUW BUURT: Kernenergiestraat

Komende weken werken aan voetpaden, heraanleg wegenis

De aannemer werkt deze week de huisaansluitingen af in de laatste fase. Nadat de straatkolken zijn geplaatst worden ook de boordstenen gelegd, tot aan de Krijgslaan. Het voetpad wordt deze week afgewerkt tussen Ikea tot Takeldienst Viane, aan de oneven zijde.

Volgende week wordt de boordstenen verder geplaatst. Aan de oneven zijde wordt de fundering van de toekomstige wegenis gelegd, de baan is op 11 mei niet toegankelijk voor het verkeer. Op 13 mei wordt de onderlaag asfalt geplaatst, ook op die dag is de baan niet toegankelijk voor het verkeer.

In de week van 18 mei wordt de andere rijstrook afgesloten voor het verkeer, dat dan over de onderlaag asfalt zal worden geleid. Daarmee kunnen we ook de aansluitingen aan de oneven zijde afwerken, tussen Ikea en Takeldienst Viane.

 

%d bloggers liken dit: