Bestelde mondmaskers komen eraan in Boom

Het personeel van het lokaal bestuur en onze vrijwilligers hebben de voorbije week hard gewerkt om de verdeling van de mondmaskers voor te bereiden en met succes! Een derde van de mondmaskers zijn intussen bedeeld.

De bestelling voor alle gemeentes was zo groot dat niet alles tegelijk kon geleverd worden. Daarom hebben wij ook nog niet alle maskers voor Boom ontvangen. We willen jullie dan ook vragen om nog even geduld te hebben. Binnen twee weken zal ieder van jullie een masker in de brievenbus gekregen hebben. Wij bereiden ons ook al volop voor zodat we onmiddellijk de volgende lading kunnen beginnen bussen van zodra we de mondmaskers ontvangen hebben.

Alvast bedankt voor jullie begrip! Hou het intussen veilig en hou de moed erin.

%d bloggers liken dit: