Lier voorziet studieplek voor blokkende studenten

Al enkele jaren stelt de stad Lier tijdens de blokperiode verschillende locaties ter beschikking voor studenten om samen te studeren. Omdat we ook nu de blokkende studenten niet uit het oog willen verliezen, ging de stad op zoek naar de mogelijkheden om een studeerplek te creëren rekening houdend met de coronamaatregelen.

We stellen vier lokalen/ruimtes voor zelfstudie ter beschikking in de Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD). Er is voldoende plaats om studenten in alle rust te laten studeren, met voldoende onderlinge sociale afstand. Een klein lerarenteam van de SAMWD is aanwezig en zorgt voor het toezicht.

Drie lokalen (nrs. 102, 103, 104) hebben plaats voor elk 9 studenten, de auditiezaal geeft ruimte aan 18 studenten. Er is internet voorzien.

Studeren in de SAMWD kan er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telkens van 9 tot 16 uur; en op woensdag van 9 tot 12 uur. Om de studeerrust te respecteren in de lokalen, liefst aanmelden om ofwel 9 uur, of 13 uur (uitgez. wo). We raden aan om ten laatste de avond voordien te laten weten dat je komt via studeer@samwdlier.net, zo is je studeerplek verzekerd. Bij aankomst aan de SAMWD (Gasthuisvest 50), meld je je aan via ingang A.

Je brengt je eigen materiaal mee: studiemateriaal, laptop (in hoge nood zijn er een aantal tablets en pc’s ter beschikking), eigen eten en drinken, eigen mondmasker voorzien.

%d bloggers liken dit: