Een schitterend en mooi WIJ verhaal is de leidraad van de nieuwe voetbalclub in het district Wilrijk

Koninklijke Voetbal Club Wilrijk is de nieuwe naam van de voetbalfamilie die volledig wil inzetten om mensen te binden en te verbinden in het mooie Geitendorp nabij de stad Antwerpen.

KVC Wilrijk zal de grote broer worden van wijlen KFCO Wilrijk en nu ook SK Wilrijk. Dat werd gisteren vernomen bij de voorstelling van de club die met veel goesting aan dit alles begint en met de steun van het lokaal bestuur en de 40.000 Wilrijkenaren in het achterhoofd. Beginnen met een eerste elftal in de 2e provinciale en een 2e elftal in de 4e provinciale.

Maar ook met heel wat jeugdploegen die in de toekomst moeten zorgen voor de doorstroming naar het eerste elftal. Want er zal zeker worden ingezet op eigen lokaal en jong talent vertelde men gisteren bij de voorstelling in de knappe binnentuin van het Wilrijkse Districtshuis.

Alles over deze club is te vinden op de website www.kvcwilrijk.be of bijhorende FB pagina. En een blik op de nieuwe A kern voor volgend seizoen leert ons dat het hier gaat over een club met veel ambitie. Want wij zijn Wilrijk. EN DAN !!!. En opnieuw in de mooie geel-blauwe kleuren.

Een schitterend en mooi WIJ verhaal is de leidraad van de nieuwe voetbalclub in het district Wilrijk

Een schitterend en mooi WIJ verhaal is de leidraad van de nieuwe voetbalclub in het district Wilrijk.

Regioradio Zuidrand was op het persmoment en sprak er met de schepen van sport in Antwerpen: Peter Wouters

Koninklijke Voetbal Club Wilrijk is de nieuwe naam van de voetbalfamilie die volledig wil inzetten om mensen te binden en te verbinden in het mooie Geitendorp nabij de stad Antwerpen. KVC Wilrijk zal de grote broer worden van wijlen KFCO Wilrijk en nu ook SK Wilrijk. Dat werd gisteren vernomen bij de voorstelling van de club die met veel goesting aan dit alles begint en met de steun van het lokaal bestuur en de 40.000 Wilrijkenaren in het achterhoofd. Beginnen met een eerste elftal in de 2e provinciale en een 2e elftal in de 4e provinciale; Maar ook met heel wat jeugdploegen die in de toekomst moeten zorgen voor de doorstroming naar het eerste elftal. Want er zal zeker worden ingezet op eigen lokaal en jong talent vertelde men gisteren bij de voorstelling in de knappe binnentuin van het Wilrijkse Districtshuis. Alles over deze club is te vinden op de website www.kvcwilrijk.be of bijhorende FB pagina. En een blik op de nieuwe A kern voor volgend seizoen leert ons dat het hier gaat over een club met veel ambitie. Want wij zijn Wilrijk. EN DAN !!!. En opnieuw in de mooie geel-blauwe kleuren.

Geplaatst door Radio Zuidrand op Donderdag 4 juni 2020

Een schitterend en mooi WIJ verhaal is de leidraad van de nieuwe voetbalclub in het district Wilrijk.

Een schitterend en mooi WIJ verhaal is de leidraad van de nieuwe voetbalclub in het district Wilrijk KVC Wilrijk.

Regioradio Zuidrand was op het persmoment en sprak er met de commercieel verantwoordelijke: Nicolas Van Camp

Koninklijke Voetbal Club Wilrijk is de nieuwe naam van de voetbalfamilie die volledig wil inzetten om mensen te binden en te verbinden in het mooie Geitendorp nabij de stad Antwerpen. KVC Wilrijk zal de grote broer worden van wijlen KFCO Wilrijk en nu ook SK Wilrijk. Dat werd gisteren vernomen bij de voorstelling van de club die met veel goesting aan dit alles begint en met de steun van het lokaal bestuur en de 40.000 Wilrijkenaren in het achterhoofd. Beginnen met een eerste elftal in de 2e provinciale en een 2e elftal in de 4e provinciale; Maar ook met heel wat jeugdploegen die in de toekomst moeten zorgen voor de doorstroming naar het eerste elftal. Want er zal zeker worden ingezet op eigen lokaal en jong talent vertelde men gisteren bij de voorstelling in de knappe binnentuin van het Wilrijkse Districtshuis. Alles over deze club is te vinden op de website www.kvcwilrijk.be of bijhorende FB pagina. En een blik op de nieuwe A kern voor volgend seizoen leert ons dat het hier gaat over een club met veel ambitie. Want wij zijn Wilrijk. EN DAN !!!. En opnieuw in de mooie geel-blauwe kleuren.

Geplaatst door Radio Zuidrand op Donderdag 4 juni 2020

%d bloggers liken dit: