Heropening UiT in Lier vanaf woensdag 10 juni

In navolging van de verdere versoepelingen van de coronamaatregelen door de federale overheid heropenen de UiT in Lier-diensten, onder strikte voorwaarden, vanaf woensdag 10 juni. Om je bezoek op deze locaties zo aangenaam en veilig mogelijk te maken, werkten we een aantal richtlijnen uit. Je vindt ze telkens terug op de websites en sociale media van de UiT-locaties. Afstand houden, blijft de gouden regel. Bedankt om rekening te houden met de maatregelen, hou het veilig en gezond.

  • Bib de Fé opent de deuren in de namiddag van maandag t/m vrijdag van 15 tot 19.30 uur en op zaterdag van 10.30 tot 14.30 uur. We houden de afhaalbib nog een tijdje open, voor afhalingen in de voormiddag op maandag, woensdag en vrijdagmiddag 12-13 uur. Het leescafé is opnieuw toegankelijk als leesruimte, het tooglokaal met drankconsumptie blijft voorlopig nog even gesloten. Info & updates: website lier.bibliotheek.be, facebook/instagram.
  • Na het grootste deel van de sportlocaties in openlucht, kan nu ook de minigolf aan de sportvelden opnieuw open. Reserveren doe je verplicht vooraf via www.speleninlier.be. Ook de indoor sportlocaties zoals de sporthallen heropenen. Info & updates: www.sportinlier.be, www.facebook.com/sportinlier.
  • De grote speeltuin in het stadspark kon eerder al onder voorwaarden de deuren openen. Vanaf 10 juni zal ook het koffiehuisje van de speeltuin opnieuw openen, elke woensdag, in het weekend en op feestdagen kan je er terecht tussen 11 – 19 uur.
  • Ook Visit Lier in het stadhuis heropent. Zo kan ook de Cycling Dinner, de culinaire fietstocht, weer van start. Net zoals de boottochtjes op de Binnennete, of de Citygolf. Rondleidingen zijn mogelijk voor maximaal 10 gasten, maar nog niet alle rondleidingen kunnen plaatsvinden. Neem contact met ons op, we bekijken samen met jou wat mogelijk is. Dit geldt ook voor groepsbezoeken. Info & updates over het toeristische aanbod: www.visitlier.be of facebook/instagram.
%d bloggers liken dit: