Lokaal bestuur stad Mortsel beloont gemeentepersoneel met cadeaubon

Alle 430 personeelsleden van de stad Mortsel krijgen een cadeaubon die ze kunnen verzilveren bij de lokale winkels en horeca. Voor wie voltijds werkt, is dat een bon van 100 euro.

De afgelopen maanden streden heel wat Mortselse medewerkers van thuiszorg en van het woonzorgcentrum in de frontlinie om oudere en hulpbehoevende Mortselaars te beschermen tegen de impact van het Coronavirus. De moeilijke tijden zijn daar ook nog niet zo snel voorbij. Om onze zorghelden extra te bedanken krijg ze bovenop hun “gewone” bon nog een éénmalige premie die ook in cadeaubonnen zal worden uitgekeerd. Voor wie voltijds in de zorg werkt, bedraagt die premie 150 euro.

Met deze cadeaubonnen vangt Mortsel twee vliegen in één klap. Niet alleen beloont het lokaal bestuur de inspanningen van de helden van corona, via deze bonnen injecteren we  een serieuze extra som – 60.000 euro – in onze lokale economie. Een steuntje in de rug dat onze horeca en handelaars in deze moeilijke tijden zeker kunnen gebruiken.

%d bloggers liken dit: