Spaaractie om lokale middenstand te ondersteunen in Hoboken

Om de middenstand te steunen nu alle winkels weer open zijn, organiseert het district de spaaractie ‘Hoboken Winkelt Weer’. Hobokenaars kunnen stempels verzamelen om een fiets of caddy te winnen.

Vanaf nu tot 1 september kunnen bezoekers in Hoboken bij hun favoriete deelnemende winkel, marktkramer of kapper stempels verzamelen om kans te maken op verschillende prijzen. Een spaarkaart en de uitleg over de actie vallen deze week in alle Hobokense brievenbussen. Per aankoop krijgen Hobokenaars een stempel op hun kaart. Als ze tien stempels verzameld hebben, is de spaarkaart vol. Wie wil, kan een nieuwe spaarkaart opvragen bij de winkels om meer kans te maken op een prijs. Volle spaarkaarten kunnen in de daarvoor bestemde box gedeponeerd worden bij een deelnemende winkel, marktkramer of kapper.

Districtsschepen Carolyn Krekels: “’Hoboken Winkelt Weer’ heeft twee doelen: de lokale handelaars én marktkramers een hart onder de riem steken én de Hobokenaar die lokaal gaat shoppen daarvoor bedanken. De voorbije maanden zijn niet evident geweest. We willen graag de Hobokenaar motiveren om terug naar de echte winkel te gaan in zijn buurt en zo de handelaars te steunen.”

De actie eindigt op 1 september. Uit alle spaarkaarten worden door een onschuldige hand zeven winnaars gekozen. Vijf winnaars krijgen een caddy met de Hobokense helden Nello en Patrasche op. Twee gelukkigen winnen een nieuwe fiets. Alle info staat ook op www.hoboken.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

IkKoopAntwerps.be

Via www.ikkoopantwerps.be kan iedereen bovendien meer dan 400 Antwerpse handelaars en horecaondernemers ontdekken. Ze verwelkomen klanten graag in hun zaak en blijven online bereikbaar voor bestellingen of take-away. Door bij deze zaken aan te kopen, steun je de ondernemers in deze moeilijke periode.

%d bloggers liken dit: