Bouw nieuw zwembad in de gemeente Aartselaar loopt vertraging op

Ook in de gemeente Aartselaar heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat de bouw van het nieuwe intergemeentelijke zwembad naast het sportcentrum enige vertraging heeft opgelopen. Maar dit is niet zo erg vertellen ze in de gemeente. Het goede nieuws is dat de beloofde subsidie van de Vlaamse overheid niet in gevaar komt zeggen de opgeluchte schepenen Bart Lambrecht en Eddy Vermoesen. Vlaams Minister van Sport Ben Weyts bevestigde dat de deadline voor deze subsidie verlengd is. Deze subsidie zou meer dan 1 miljoen euro bedragen en als je weet dat de volledige kost van het zwembad geraamd is op 9,6 miljoen euro is dit bedrag zeker belangrijk. Het intergemeentelijke zwembad is een project van de gemeenten Aartselaar, Niel en Hemiksem en zou in de zomer van volgend jaar de deuren moeten openen.

 

Foto: LD Architecten

%d bloggers liken dit: