Samen zomeren in zomerbar Summertree

Genieten mag weer! En dat kan vanaf nu ook in zomerbar Summertree op het domein van The Tree en tennis ’t Sas in Lier.

Johnny Crijns opende een hippe zomerbar naast zijn feestzaal The Tree. Als eigenaar van San Marco Village, Wima Bowling en Level-C kent hij als geen ander de horeca- en evenementenwereld. Johnny Crijns: “Deze zomer moet iedereen kunnen genieten van vakantie in eigen land. Daarom bouwden we deze unieke zomerbar zodat je even weg kan dromen en genieten van een leuke uitstap. Als ouder en grootouder weet ik als geen ander hoe belangrijk het wel is om ook iets voor kinderen te voorzien. Daarom zorgden we voor een speelhoek met springkasteel en zandbak zodat zowel kinderen als ouders en grootouders een leuke dag hebben. En op zaterdag krijgen kinderen gratis pannenkoeken tussen 14u en 16u. Wie wil dat nu niet missen!”

Mix ‘n share

Met een uitgebreide drankenkaart en heerlijke hapjes en tapas zoals gamba’s à la plancha, paëlla, gourmet,… is het zalig vertoeven bij Summertree. Op zondag kan je zelfs gaan ontbijt picknicken. Heb je een verjaardag of ander feest te vieren? De zomerbar is (gedeeltelijk) af te huren.

Plezier voor de kids

Ook de kinderen worden niet vergeten. Zij kunnen zich uitleven in de speelhoek met springkasteel en smullen zaterdag tussen 14u en 16u van gratis pannenkoeken.

Elke dag open bij droog weer

Bij mooi weer kan je elke dag genieten van deze sfeervolle zomerbar.

Gelegen langs een fietsroute en ook makkelijk bereikbaar met de wagen. Kortom, Summertree is zeker een bezoekje waard!

Summertree

op het domein van The Tree en tennis ’t Sas

Mechelsesteenweg 380 – 2500 Lier

T015 65 56 51

%d bloggers liken dit: