Wandelzoektocht in de Schorre

We hebben er even op moeten wachten maar op 1 juli 2020 geven we het startsein voor de 5de editie van de wandelzoektocht in Boom, een organisatie van de sportdienst. Je kan de tocht doen wanneer je zelf wil, tussen 1 juli en 30 oktober,  want je volgt de wandelknooppunten. 

De wandeling is 9 km lang en we trekken dit jaar door De Schorre. Jammer genoeg is de tocht niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

Een deelnameformulier kost 3 euro en kan je op volgende plaatsen aankopen: aan de balie van het gemeentehuis, bij de sportdienst, in het infokantoor Toerisme Rupelstreek en De Musette. Wie zijn deelnameformulier terug binnenbrengt vóór 31 oktober op het gemeentehuis of de sportdienst maakt bovendien kans op een mooie prijs. Veel succes!

We geven alvast mee dat de prijsuitreiking zal doorgaan op 11 november 2020. Alle deelnemers zijn dan van harte welkom op de prijsuitreiking tijdens een nieuwe editie van de Walk for Life.

Meer informatie: www.boom.be/wandelzoektocht

%d bloggers liken dit: