Dief gevat met broek op enkels

Vrijdagnacht deed een interventiepatrouille nazicht in de Van Luppenstraat na een oproep dat er een inbreker had toegeslagen in verschillende wagens.

In totaal werden 5 voertuigen aangetroffen waarin mogelijks was ingebroken. Terwijl de patrouille bezig was met de vaststellingen kwam er een gelijkaardige oproep binnen vanuit de Vredestraat. Met behulp van de cameraoperatoren kon een verdachte in beeld gebracht worden. De interventiepatrouille deed meteen nazicht en kon de verdachte aantreffen die gehurkt tussen twee voertuigen zijn gevoeg aan het doen was. Nadat de man zichzelf had gefatsoeneerd werd hij gearresteerd. Hij verkeerde vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen en bleek ook illegaal in ons land.

Hij was in het bezit van een rugzak met een heleboel spullen die mogelijks afkomstig waren uit de geviseerde voertuigen. Hij werd meegenomen naar het politiekantoor voor verder onderzoek. De eigenaars van de beschadigde voertuigen werden door de politie in kennis gesteld.

%d bloggers liken dit: