Gemeente Kontich begint vandaag aan hun zomer dichtbij je kot

Inwoners uit de gemeente Kontich die de beslissing hebben genomen om dit jaar niet op reis te gaan worden zeker niet vergeten in de gemeente. Ondanks de coronacrisis en de maatregelen hier rond heeft de gemeente een schitterend coronaproof alternatief gevonden. Voor elk wat wils zeggen ze in de gemeente.

Zo zullen ze vandaag starten voor een hele zomer met alternatieve activiteiten waar je steeds voor moet inschrijven of reserveren. Ook handig voor diegene die dit alles inrichten. Zo weten ze perfect hoeveel mensen er komen. Vandaag beginnen ze eraan met een orgel concert in de kerk van Kontich Kazerne. En verder zijn er optredens van TINY LEGS TIM &STEVEN TROCH op 16 juli – Marijke DE HANEN op 18 juli – JELLE Cleymans op 30 juli – DIMITRI LEUE op 1 augustus – STOOMBOOT op 13 augustus – een OPENLUCHT op 14 augustus – DE NONSENS ALLIANTIE op 15 augustus – Aafke romeijn op 27 augustus – een ORGEL en FIETSTOCHT op 30 augustus samen met de welbekende ECO- en Boerenmarkt en tenslotte opnieuw een Openlucht film op 5 september. Tussendoor kan je ook genieten van ondermeer YOGA op dinsdagavond – Zumba op dinsdagavond – Mountainbike in Groep op maandagavond – BOOTCAMP op dinsdag & donderdag – Lopen in Groep op donderdag – Seniorengym op dinsdag & donderdag – BBB op dinsdag & donderdag en TAICHI op dinsdagen in augustus. Voor elk wat wils dus deze zomer in de gemeente Kontich. Waar dit alles te doen is en waar je jezelf kan inschrijven of meer info kan vinden lees je op de gemeentelijke website www.kontich.be. Regioradio Zuidrand wenst U alvast, ook in de gemeente Kontich een schitterende zomervakantie toe.

%d bloggers liken dit: