Streekvereniging bundelt alle activiteiten uit de Zuidrand

De Streekvereniging Zuidrand bundelt vanaf vandaag alle activiteiten uit de zeven Zuidrandgemeenten op haar website. Met een handige zoekfunctie kan je zo zelf op zoek naar een leuke activiteit in de buurt.

De website van de Streekvereniging Zuidrand is vanaf vandaag heel wat info rijker. Met de handige UiT-agenda op www.dezuidrand.be kan je op zoek naar een leuke, ontspannende of actieve invulling van je vrije tijd in de regio Zuidrand.

Publiq, de organisatie achter UiTinVlaanderen, zorgde voor de realisatie van de UiT-agenda Zuidrand. Zo komen alle activiteiten die verenigingen, organisaties of gemeentelijke diensten via de UiTdatabank invoeren rechtstreeks op de website van de Streekvereniging Zuidrand terecht. Je kan er zoeken op gemeente, datum en soort activiteit, of gewoon een zoekterm invoeren.

Bart Seldeslachts, voorzitter van de Streekvereniging Zuidrand, licht toe: “De gemeenten Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel werken sinds 2020 samen aan een bovenlokale cultuurwerking. Een eerste stap naar een overkoepelende cultuurcommunicatie is de ontwikkeling van deze UiT-agenda, waarbij we alle activiteiten uit onze gemeenten bundelen op één plek. Zo kunnen de eigen inwoners, maar ook mensen die de streek bezoeken, gericht op zoek gaan naar een activiteit in onze regio.”

%d bloggers liken dit: