Verkeerscontrole Boomsesteenweg

Het verkeersondersteuningsteam en de wijkteams van de regio Zuid (Wilrijk-Hoboken-Kiel) controleerden samen met de mobiele eenheid op de Boomsesteenweg. Er werd ook bijstand geleverd door een drugshond van de federale politie. Snelheidsduivels werden gevat door de flitscamera.

In totaal werden 39 hardrijders beboet. Een man die 108 reed waar je 70 mocht, mocht zijn rijbewijs meteen afgeven.

1 bestuurder probeerde de controle te vermijden. Hij kon na een korte achtervolging gevat worden. Een passagier probeerde te voet nog verder te vluchten, maar kon ook gevat worden. De passagier bleek gekend voor verschillende feiten, maar was niet geseind.

Verder werden 7 bestuurders beboet die hun gordel niet droegen. 2 motorrijders droegen geen beschermende kledij. 1 wagen was niet verzekerd. In 1 voertuig werd drugs aangetroffen, er is een onderzoek gestart naar mogelijke drugshandel.

%d bloggers liken dit: