Minderjarige gevat met gestolen wagen in Berchem

Een ANPR-camera merkte donderdagvoormiddag een gestolen voertuig op in de omgeving van de E19. Aanvankelijk bleef het nazicht negatief, tot de camera een nieuwe melding gaf in de omgeving van de Binnensingel te Berchem. Een interventiepatrouille merkte het voertuig op de Binnensingel. De bestuurder versnelde toen hij de politie opmerkte en reed aan hoge snelheid richting Borsbeeksebrug. De patrouille kon hem achtervolgen richting Diksmuidelaan. Uiteindelijke raakte het vluchtende voertuig een wagen in de Jupiterstraat, waarop de bestuurder te voet verder vluchtte. Deze kon ter hoogte van het Ringfietspad gevat worden. De 17-jarige was uiteraard niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij had wel 15 dosissen cocaïne op zak. Bovendien was hij al ruim gekend bij de politie voor eerdere feiten. De gestolen wagen werd mee in beslag genomen. De jonge kerel werd gearresteerd en moest zich opnieuw bij de jeugdrechter verantwoorden. Hij werd geplaatst.

Foto: ©Politie Antwerpen

%d bloggers liken dit: