Wandel of loop jij ook mee de digitale Race for the Cure® in jouw buurt?

Op 25, 26 en 27 september 2020 lopen en wandelen mensen uit 37 Europese landen de digitale Race for the Cure®. Ook jij kunt meedoen! Het evenement ter ere van lotgenoten vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van september en is tegelijk de aftrap van ‘oktober = borstkankermaand’. Vorig jaar konden onze lotgenoten rekenen op de steun van meer dan 25.000 deelnemers. Door de coronacrisis steken we de Race for the Cure® dit jaar in een nieuw jasje.

Doe jij ook mee? Via het onlineplatform kunnen jij en je team je registreren voor jullie persoonlijke wandel- of looptocht in jullie eigen buurt. Wij geven richtafstanden van 3 en 5 km mee, maar je kunt uiteraard een langere afstand kiezen. Alles verloopt volgens de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Inschrijven kost 15 euro (T-shirt inbegrepen).

Lotgenoten dragen een roos T-shirt en worden gesteund door hun dierbaren in witte T-shirts. Dankzij de T-shirts creëren we verbinding over de grenzen heen. Zo geven we tijdens het laatste weekend van september in heel Europa samen hetzelfde krachtige signaal: geef borstkanker geen kans!

Ontdek het onlineplatform, lees meer en schrijf je in

%d bloggers liken dit: