Nieuwe kinderopvang komt eraan in de gemeente Schelle

Een nieuw en modern gebouw voor de gemeentelijke buitenschoolse kinderopvang moet het worden. Goed voor de opvang van om en bij de 120 kinderen. Alles staat klaar om er na de bouwvakantie mee van start te gaan vertellen ze in de gemeente Schelle. Het nieuwe gebouw zal langs de Lazernijweg komen achter het huidige pand Schellebel op de Provinciale steenweg. We wachten er al ruim 25 jaar op en ons oude gebouw is dringend aan vernieuwing toe vertellen ze in de gemeente. De nieuwbouw zal plaats hebben voor 120 kinderen en zal bijna energieneutraal worden.

De verhuis van het oude naar het nieuwe gebouw is voor het voorjaar van 2022 en zal om en bij de 2,3 miljoen euro gaan kosten. Als de nieuwbouw in gebruik is genomen zal het oude stilaan verdwijnen en de vrijgekomen gronden krijgen dan een herbestemming voor woningbouw sluiten ze af in de gemeente Schelle.

%d bloggers liken dit: