Antwerp Golf School organiseert gratis initiatielessen op zondag 6 september

Speciaal voor de zomermaanden werkte Antwerp Golf School een staycation proefpakket uit. Nu kan jij, alleen of in je bubbel, leren golfen onder begeleiding van een professional.

Zaakvoerder Kris Van Ingelgem:  ‘Gooit het coronavirus roet in je vakantieplannen? Geen beter moment om te leren golfen in eigen land. Naast je individuele lesmomenten ben je bovendien drie maanden lid van AGS. Zo kan je onbeperkt komen oefenen.’

Antwerp Golf School is al jaren de referentie om te leren golfen. Kris Van Ingelgem en zijn team willen de golfsport toegankelijk maken voor iedereen.

‘We vonden het dan ook jammer toen onze opendeurdagen eerder dit jaar in het water vielen door het coronavirus. We gingen meteen op zoek naar een coronaproof alternatief om mensen toch aan het golfen te krijgen.’

Zo werden de Sla je Slag-dagen geboren. ‘Nu kan je in groepen van maximaal tien personen een gratis initiatie volgen bij één van onze golfpro’s. Ook in augustus blijven we de Sla je Slag-dagen op regelmatige momenten organiseren.’

Naast de gratis golfinitiaties werkte AGS ook een uniek zomeraanbod uit. ‘Met het staycation proefpakket willen we een zomers alternatief bieden voor de thuisblijvers. Voor slechts 395 euro word je drie maanden lid bij Antwerp Golf School en krijg je 5,5 uur les, individueel of met je bubbel.’

‘Zo kan je in alle veiligheid en op je eigen tempo de golfsport ontdekken. Daarnaast krijg je twintig mandjes ballen en onbeperkte toegang tot onze oefeninfrastructuur. Zo kan je na je lessen je techniek perfectioneren.’

Krijg je na drie maanden maar niet genoeg van dat golfen? Dan krijg je dankzij het staycation proefpakket nog eens 150 euro korting op je jaarlidmaatschap.

Op zondag 6 september zet Antwerp Golf School zijn deuren open voor het grote publiek. ‘Ook op onze opendeurdag gaan we coronaproof tewerk. Deelnemers kunnen zich inschrijven op een gratis golfinitiatie van één uur. We verdelen iedereen in groepen van maximaal acht personen per lesgever. Zo kan je in alle veiligheid ontdekken hoe het voelt om je eerste bal over de green te slaan. Plezier gegarandeerd.’

Inschrijven voor de opendeurdagen is verplicht, gezien de recente heropflakkering van het coronavirus.  Voor alle duidelijkheid: uiteraard hangt het af van de lopende coronamaatregelen of de initiatie-dag al dan niet kan doorgaan. Inschrijven kan op https://www.ags.be/evenementen/opendeurdag-6-september-2020/

Geïnteresseerden tussen acht en achttien jaar oud kunnen ook terecht op de jeugdopendeurdag op woensdag 9 september. (Antwerps Persbureau)

 

%d bloggers liken dit: