Negeren rood licht legt andere problemen bloot

Medewerkers van het wijkteam Hoboken zagen gisteren op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg met de Steynstraat een bezorger van eten met z’n elektrische fiets door het rode licht rijden. Wat verderop kon de politie de overtreder doen stoppen. De bezorger bleek 14 jaar te zijn en vertelde dat hij in opdracht van een frituur werkte. De politie reed door naar de frituur voor verdere controle. Daar stelde de politie vast dat het verplichte klantenregister niet helemaal volgens de regels bijgehouden werd. Een van de personeelsleden die er aan het werk was, stond nog geseind. Hij moest nog een verval van recht tot sturen betekend krijgen en er stond twee keer een bevel tot gevangenneming achter zijn naam. Tot slot kon de friturist geen contract voor de bezorger voorleggen. De geseinde man werd meegenomen naar het cellencomplex aan de Noorderlaan.

Foto ©Politie Antwerpen

 

%d bloggers liken dit: