‘Rupelse kunst aan het raam’ DEEL 2

Midden juni werd aan inwoners van Hemiksem, Schelle en Niel gevraagd om deel te nemen aan “Rupelse kunst aan het raam”. De respons was groot. Naast gekende kunstenaars deden ook veel onbekende talenten mee. Initiatiefnemer IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel (Intergemeentelijke Vereniging voor Bibliotheekwerking, Cultuur en Academie voor Deeltijds Kunstonderwijs) was dan ook bijzonder opgetogen met het resultaat.

Nu de eerste expoperiode van “Rupelse kunst aan het raam” is afgesloten, start komende zaterdag 15 augustus een nieuwe expo op exact 58 locaties in Hemiksem, Schelle en Niel. Dat zijn bijna de helft meer plaatsen dan de vorige keer! De deelnemers van de vorige periode wisselen voor deze nieuwe periode hun tentoongestelde werken. Daarnaast zijn er ook veel nieuwe kunstenaars bijgekomen. Het loont dus zeker de moeite om een nieuw parcours uit te stippelen, bij voorkeur te voet of per fiets.

Op de website www.ivebica.be komt alle info over de expo online op vrijdag 14 augustus. Aan het raam van elke deelnemer zal een kaartje hangen met de andere deelnemende kunstenaars in de gemeente.

De nieuwe expo loopt t.e.m. 20 september. Bijkomende informatie is te bekomen bij de cultuurdienst via cultuur@ivebica.be

%d bloggers liken dit: