Betaling enkel via bancontact in het gemeentehuis

De Borsbeekse diensten op het gemeentehuis werken vanaf 1 september 2020 cashloos.

Meer en meer burgers betalen dagelijks voor de diensten van de gemeente met hun bancontactkaart. De bancontactkaart is inmiddels een veel verspreide makkelijke en veilige manier  om te betalen. In tijden van corona doen we er goed aan om zoveel mogelijk elektronisch te betalen zo blijkt ook uit de aanbevelingen van FOD Volksgezondheid.

Wat houdt dit in?

Voor betalende diensten zoals een nieuwe identiteitskaart, inname openbaar domein, betalende attesten of de aankoop van vuilzakken, … zal je niet langer cash kunnen betalen. Onze loketten zijn uitgerust met een terminal, zodat de betaling snel kan gebeuren.

Zorg dus zeker dat je je bankkaart bij je hebt voor betalende producten.

Betaal digitaal, het is het nieuwe normaal!

Meer informatie
info@borsbeek.be

Foto: ©Pixabay

%d bloggers liken dit: