Negen Beerschot supporters opgepakt rond het Olympisch stadion

Gisteren won Beerschot zijn eerste thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League. Wegens de huidige coronamaatregelen worden alle wedstrijden momenteel zonder supporters in het stadion gespeeld. Maar enkele hevige Beerschot supporters hadden er toch iets op gevonden. Net naast het stadion werden de nodige supportersliederen gebracht en vuurwerk afgeschoten tijdens de aftrap. Maar niet iedereen in de buurt was het daar mee eens en enkele belden de politie op. Tijdens de controle bleek dat er enkele supporters bij waren die stadionverbod hebben lopen. Deze mogen tijdens de wedstrijden van hun club niet in of in de nabije omgeving van het stadion zijn. In totaal werden tien supporters van Beerschot dan ook bestuurlijk aangehouden door de politie.

 

Foto: ©FB VAK I

%d bloggers liken dit: