Rookmelders en CO-melders te koop in gemeentehuis van Boom

Je kan al een tijdje rookmelders kopen in het gemeentehuis en sinds een tijdje kan je hier ook voor CO-melders terecht. Aangezien er voldoende voorraad is, moet je de rook- en CO-melders niet bestellen, maar kan je ze gewoon kopen aan de snelbalie.

Je moet geen afspraak maken en kan de rook- en CO-melders gewoon aan de snelbalie kopen. Je kan enkel met bancontact betalen momenteel.

CO of koolstofmonoxide wordt wel eens de stille moordenaar genoemd. Als jouw verwarming niet goed werkt, bestaat namelijk het gevaar dat het CO-gehalte in je huis stijgt. Je voelt dit niet aankomen, maar de gevolgen kunnen wel ernstig zijn. Daarom biedt het Lokaal bestuur Boom nu kwaliteitsvolle CO-melders aan tegen een voordelige prijs. Je kan ze voor 25 euro per stuk aan de snelbalie kopen (max. 5 per gezin).

Ook de rookmelders zijn nog altijd te koop aan de snelbalie voor 9 euro per stuk (ook max. 5 per gezin). De snelbalie is elke weekdag open van 9u tot 12u, op maandag, woensdag en donderdag ook van 13.30u tot 17u en op dinsdag van 13.30u tot 19u.

%d bloggers liken dit: