Boom’s EnergieK loket geeft advies voor je (ver)bouwplannen

Op 8 september kan je opnieuw in het gemeentehuis van Boom terecht voor persoonlijk advies voor je bouw- of verbouwplannen. IGEAN organiseert dan opnieuw een zitdag van het EnergieK loket van 14u tot 16u. Maak nu een afspraak als je graag gratis advies wil.

Als je een huis bouwt of verbouwt moet je heel wat keuzes maken. Hoe ga je verwarmen, hoel moet je isoleren, en hoe kan je zoveel mogelijk besparen op je energiekosten? IGEAN organiseert zitdagen in heel wat gemeentehuizen om een antwoord te geven op al je vragen. Ze helpen je zelfs om offertes te vergelijken en staan je bij tijdens de werken.

Surf naar www.igean.be/EnergieKhuis voor alle informatie. Wens je langs te komen in het gemeentehuis voor informatie en/of bespreking met één van de medewerkers van Igean, gelieve dan een afspraak te maken bij Igean via 03/350 08 08 of energie@igean.be.

%d bloggers liken dit: