9de Straattentoonstelling Mortselsesteenweg 2021 in de gemeente Hove met als thema inspirerend vuur

Doe mee en schrijf je nu in. We zijn terug in volle ‘AchterGlas’-mood voor de nieuwe tentoonstelling in januari 2021 zeggen ze bij de organisatie in de gemeente Hove. Vanwege COVID-19 kunnen wij helaas geen infoavond organiseren en zijn we genoodzaakt ons thema op een alternatieve manier bekend te maken. Dat doen we met een leuk filmpje op onze website. Het bevat de essentie van de presentatie die normaal op de infoavond zou getoond worden.

 

Na ‘Water’ in 2015 is er met ‘Inspirerend Vuur’ opnieuw gekozen voor één van de klassieke elementen. Vuur is overal aanwezig in het leven en de wereld die ons omringt, in vele verschijningsvormen en dimensies, letterlijk en figuurlijk, concreet en symbolisch… Het is de opdracht voor de kunstenaar om zich te laten ‘inspireren’ door vuur in zijn meest brede betekenis en er zijn eigen creatieve invulling aan te geven.

De infoavond die gepland is voor 3 september gaat niet door. Op onze website www.achterglas.be kan je terecht voor meer informatie over het thema en de praktische aspecten van uw deelname. Voelt u zich aangesproken door het thema en wenst u deel te nemen ? Dat kan met een simpel mailtje naar onze mailbox achterglas@live.be of een telefoontje naar 0496 / 65 67 90. Daar kan u ook terecht voor bijkomende informatie of specifieke vragen. Noteer alvast dat 15 oktober de ultieme datum is om in te schrijven sluiten ze af in de gemeente Hove.

%d bloggers liken dit: