GBS De Lintwijzer opent nieuw schooljaar op de tonen van “Jerusalema”

Ongetwijfeld wordt het een bijzonder jaar, eentje waarvoor er geen vast draaiboek bestaat. Een jaar vol onzekerheden, twijfels en steeds veranderende richtlijnen van bovenaf. En toch zijn ze er klaar voor! Ondanks de omstandigheden maakt de Lintwijzer er een fantastisch schooljaar van. De start staat dan ook volledig in het teken van hoop, van dromen en van wensen. De pijler “verbinding” is meer dan ooit actueel en vormt de basis van de mini-samenleving. Samen kunnen ze daar alles aan!
De leerlingen werden verwelkomd in hun klasbubbel en werkten de hele dag rond wensen en dromen. Om 15u openden ze het schooljaar met de ganse school. De leerlingen en leerkrachten dansten het schooljaar in op de tonen van “Jerusalema” het schooljaar in.
Radio Zuidrand Media had er een interview met Karen Dierckx – Directeur GBS De Lintwijzer
%d bloggers liken dit: