Kies mee het speeltoestel voor je huisdier op de 3 hondenweides in Hemiksem

Agility, of behendigheid, is een actiespel waarbij het teamwork van hond en baas voorop staat. Het is dé pleziersport en vrijetijdsbesteding voor honden en bazen en sluit aan bij de natuurlijke wil tot beweging en aard en gedrag van de hond. De hond (en baas) moet zich samen lichamelijk inspannen. De hond wordt zelfbewuster en de band met de baas wordt versterkt.

Opdrachten die de hond zelfstandig moet uitvoeren, prikkelen zijn zintuigen, en versterken zijn geheugen en concentratie. Heel veel baasjes en hun honden beleven bijzonder plezier aan deze vormen van sport.

Gemeente Hemiksem gaat op haar 3 hondenweiden (Abdijpark, Scheldestraat & Varenstraat) speeltoestellen plaatsen en vraagt de hondeneigenaars in Hemiksem om mee te stemmen voor een geschikt toestel. Je kan vanaf 1 tot 15 september online je keuze uit verschillende speeltoestellen doorgeven op onze website. Onze eigen technische dienst zorgt voor de uitvoering en plaatsen van de gekozen toestellen.

Hoe mee kiezen?

Heel simpel, je stuurt een mailtje naar sven@hemiksem.be met je naam en keuze A, B of C (zie foto bovenaan).

%d bloggers liken dit: