Vrouwelijke bestuurder van een auto schrikt van een sluitende garagepoort en zorgt voor heel wat schade in het district Hoboken

Gisterenochtend is er in het Halmaelhof in Hoboken een bizar ongeval gebeurd. Een 39 jarige dame reed met haar auto een ondergrondse parking uit. Maar toen de poort te snel weer naar beneden kwam sloeg de dame in paniek, en gaf vol gas om nog snel te kunnen vertrekken. Bij dit manoevre schoot haar wagen de straat op en ramde daarbij twee geparkeerde auto’s die op hun beurt tegen een gevel van een huis terecht kwamen. De brandweer werd erbij gehaald om de stabiliteit van de woning te controleren maar dat bleek alvast in orde te zijn. Bij deze botsing werd de dame van 39 jaar licht gewond en overgebracht naar het ziekenhuis vertelde men nadien bij de Antwerpse politie.

 

Foto: ©Politie Antwerpen

%d bloggers liken dit: