Cohousing op de site Minerve op de grens van Edegem-Mortsel en Wilrijk

Ongetwijfeld ken je de Minerve-site in Edegem, maar heb je al gehoord van Cohousing Minerve? Cohousing Minerve omvat 15 wooneenheden: 4 huizen, 10 appartementen en een wooneenheid voor begeleid zelfstandig wonen. Daarbij zijn er uitgebreide gemeenschappelijke delen: een professionele keuken, eetruimte, zitruimte, kinderspeelkamer, wassalon, logeerkamer, co-workingspace en een grote tuin. Cohousing Minerve is gelegen op de Minerve-site, op de grens van Edegem, Mortsel, Wilrijk en Berchem, een stedelijke omgeving vlakbij 90 Ha groen.

Deze locatie op een boogscheut van de stad  heeft veel troeven: onderwijs, jeugdbewegingen, sportverenigingen, horeca, openbaar vervoer en diverse grootwarenhuizen. Verwar cohousen niet met leven in een commune. Elk heeft zijn privéwoning, volledig uitgerust met eigen keuken, badkamer en leefruimtes. Zo combineert dit de voordelen van een private woning met het delen van gemeenschappelijke voorzieningen.

Heb je interesse? Kijk dan snel op de website www.cohousingminerve.be.

Regioradio Zuidrand ging een kijkje nemen op de site zelf en sprak er met Hugo Van Noyen.

%d bloggers liken dit: