Horecazaken uit Hemiksem krijgen ook de mogelijkheid om in de wintermaanden een groter buitenterras te plaatsen

Gezien de huidige situatie rond de besmettingen door het COVID-19 virus wensen we onze horecazaken de mogelijkheid te bieden om ook in de wintermaanden een groter buitenterras te plaatsen aldus de burgemeester Luc Bouckaert.  De social distance maatregelen zullen ongetwijfeld nog enkele maanden van kracht zijn waardoor de mogelijkheden in de horecazaken om klanten binnen te ontvangen eerder beperkt zijn.  In samenspraak met de gemeente zullen de horeca uitbaters  hun terras ook mogen overkappen om ook aantrekkelijk te blijven bij minder goede weersomstandigheden.

Alle horeca uitbaters waar een groter terras mogelijk is zullen binnenkort een schrijven ontvangen van de gemeente waarin we een voorwaarden en afspraken opsommen. We beperken ons niet tot deze wintermaanden en geven de horecauitbaters meteen perspectief om de uitgebreidere terrassen te laten staan tot 30/09/2021 indien ze dit wensen.  Zo kan men meteen vooruitkijken naar het voorjaar en de zomer van 2021.

%d bloggers liken dit: