Recyclagepark Edegem tot nader bericht gesloten

Door onvoorziene omstandigheden zal het recyclagepark van Edegem vanaf dinsdag 22 september a.s. niet openen.Vandaag heeft één van onze parkwachters positief getest voor COVID19. De veiligheidsvoorschriften vereisen dat ook de collega’s zich laten testen en in quarantaine gaan. Dit heeft onvermijdelijk een impact op onze werking en maakt dat we noodgedwongen het recyclagepark van Edegem moeten sluiten tot nader bericht.

Waar kunnen inwoners terecht?
Inwoners van Edegem kunnen uiteraard terecht op de andere recyclageparken van regio zuid. De verschillende locaties en bijhorende openingsuren zijn terug te vinden op www.igean.be/recyclageparken.

Via de nieuwspagina van onze website houden we inwoners op de hoogte van een mogelijke heropening van het recyclagepark.

Het belang van voorzorgsmaatregelen
We hechten enorm veel belang aan uw gezondheid en die van onze medewerkers. Daarom verwijzen we graag uitdrukkelijk naar onze richtlijnen bij een bezoek aan het recyclagepark op www.igean.be/parkregelscorona.

Je bezocht onlangs het recyclagepark van Edegem?
Heb je recent het recyclagepark van Edegem bezocht, dan kunnen we je meegeven dat jouw bezoek ingeschat wordt als een ‘laag risico contact’. Quarantaine of een corona-test zijn met andere woorden niet nodig, extra waakzaamheid is wel gewenst.

%d bloggers liken dit: