Lokaal bestuur en het AGB Hove stelt fier de nieuwe speeltuin en het mooie kunstgrasveld voor bij de Koninklijke Hove Sport

Ook tijdens de coronacrisis mag er af en toe wel een beetje gefeest worden. Maar ook dan wordt er nauw toegekeken op de coronamaatregelen in de gemeente Hove. Dus niet iedereen maar een aantal mensen werden gisteren uitgenodigd door het lokaal bestuur Hove en het AGB voor de plechtige en officiele opening van de nieuwe speeltuin in het sportpark die al enige tijd open is en ook het nieuwe kunstgrasveld waar ondertussen ook al enkele voetbalwedstrijden konden doorgaan. Twee mooie en nieuwe realisaties die zeker mogen gezien worden. Tussen de regenbuien door werden ze gisteren voorgesteld door de voorzitter van het AGB Gerda Lambrecht en Schepen van sport Els Nelen-Pauwels.

Regioradio Zuidrand was erbij en had aan het nieuwe voetbalterrein aan de Leon Dumortierstraat in Hove een interview met beide Hovese schepenen.

 

 

%d bloggers liken dit: