VOLKSWONINGEN VAN DUFFEL lanceert nieuwe website!

Vanaf 1/10/2020 kan je bij Volkswoningen van Duffel terecht op een volledig vernieuwde website.

De homepage van de website werd in een nieuw kleedje gestoken en oogt veel overzichtelijker.

Je wordt meteen naar de juiste pagina’s geleid en krijgt een duidelijke tekst te lezen. Bovendien is de website nu ook veel interactiever. Je kan je via de website voortaan rechtsreeks inschrijven als kandidaat-huurder. Printen, invullen, scannen …. is voortaan verleden tijd.

“Volledig nieuw is ook de knop ‘Plaats op de wachtlijst’. Hier kan je als kandidaat-huurder snel opzoeken op de hoeveelste plaats je staat op de wachtlijst voor het huren van een van onze woningen”, zegt directeur Kristina Verhoye. “Met je Identiteitskaart bij de hand volstaat het om je rijksregisternummer in te vullen en je weet meteen op welke plaats je staat.”

“Via de nieuwe website kan  je bovendien allerlei meldingen digitaal versturen. Deze komen dan meteen op de juiste dienst terecht.” Vertelt Kristina Verhoye verder. “Wil je het aanbod van Volkswoningen van Duffel raadplegen, ook dit is voortaan op de vernieuwde website overzichtelijk per wijk en  per type van woning te bekijken.”

Samenwerking met de Lierse Maatschappij voor de Huisvesting

Volkswoningen van Duffel werkte voor de ontwikkeling van de nieuwe website samen met de Lierse Maatschappij voor de Huisvesting.  “Dit is één van de meerdere projecten waar beide huisvestingsmaatschappijen de handen in elkaar sloegen. Door krachten te bundelen bespaar je werk en krijg je een beter resultaat.” zegt voorzitter Theo Boel. Webdesigner “Vingerhoets.com” uit Lier werd onder de arm genomen om alles in goede banen te leiden.

%d bloggers liken dit: