Warme William komt naar Boom

Warme William, de blauwe beer die symbool staat voor verbondenheid en aandacht voor de geestelijke gezondheid bij jongeren, verschijnt binnenkort ook in Boom. In oktober start de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Het Lokaal bestuur Boom wil zeker in deze moeilijke tijden meer aandacht hebben voor de psychische gezondheid van onze jeugdige inwoners. Daarom werd Warme William opgetrommeld.

Misschien heb je Warme William al eens ergens gezien?  Hij nodigt kinderen uit om oprecht te luisteren naar elkaar, omdat iedereen zich wel eens minder goed in zijn vel voelt. Een Warme William toont oprecht aandacht voor de ander. Iedereen kan ook Warme William worden, en het is altijd fijn als er een Warme William voor je klaarstaat om je verhaal aan te vertellen.

Met deze campagne willen we mensen uitnodigen om wat meer te luisteren en minder te oordelen. De komende weken zal Warme William in het straatbeeld opduiken. Wil je hem graag eens een dikke knuffel geven? Dat kan! Je zal ook op heel wat plaatsen  spreuken kunnen achterlaten om de campagne kracht bij te zetten.

Meer informatie vind je op: www.warmewilliam.be. Ook vind je Warme William terug op Instagram, FB en Youtube. Heb je een GSM? Dan kan je de Warme William-app ook gratis downloaden via de AppStore of GooglePlay. Op de website vind je ook podcasts terug met verhalen van BV’s die vertellen over hun eigen moeilijke jeugdjaren.

Geen Warme William fan maar toch nood aan een babbel?  Dan kan je nog altijd terecht bij andere organisaties zoals: ‘Awel’ (www.awel.be of bel 102), ‘WatWat’ (www.watwat.be) en Tele-onthaal (www.tele-onthaal.be of bel 106).

%d bloggers liken dit: