1.476 spaarkaarten voor de Shoppen in Lier-zomeractie

Shoppers konden dit jaar van 15 juli tot 15 september stempels verzamelen met de Zomeractie-spaarkaart bij alle deelnemende handelaars. Per schijf van 10 euro kreeg je 1 stempel, per kaart kon je 12 stempels verzamelen. Samen vulden we  maar liefst 1.746 spaarkaarten, waarvan 1.081 door onze Lierenaren en Hooiktenaren zelf.

Ook shoppers uit Berlaar, Ranst, Boechout, Vremde, Kontich, Sint-Katelijne-Waver, Bouwel en Heist-op-den-Berg bleken fervente spaarders en fans van winkelen in Lier. De overige kaarten hadden een erg brede afkomst met zelfs kaarten uit Blankenberge, Brussel en Antwerpen. De zomeractie om lokaal te winkelen in Lier bleek een waar succes!

Winnaars

  • Kathy winnaar elektrische fiets

    De fiets vertoeft in  Hooikt

De elektrische fiets geschonken door stad Lier en fietsen Ceulemans (Norta, t.w.v. 1.790 euro) zal je vanaf nu kunnen spotten in Koningshooikt. Kathy, de winnares van de fiets, shopt zo veel mogelijk lokaal! Kathy: “Lokaal winkelen is heel belangrijk, de Lierse handelaars hebben onze steun nodig. Mede daarom doe ik zo veel mogelijk van mijn boodschappen lokaal in Lier. Het is fijn dat lokaal shoppen mij dit heeft opgebracht!” Zo is het Kathy gelukt om meer dan 12 spaarkaarten vol te krijgen. Haar inkopen deed ze vooral bij Fashiongarden, de Snoepdoos, Jess fashion en Florentine. Haar dochter wordt volgend jaar 18 en krijgt deze mooie fiets cadeau. Zo kan ze haar huidige (communie)fiets mee naar Leuven nemen.

  • Een personal shopper als afscheidscadeau

Marjan, geboren en getogen in Lier, kan haar een volledige dag laten begeleiden door een personal shopper en krijgt daarbovenop een shopbudget van 250 euro.  Dit wordt haar geschonken door de handelsvereniging Lier Shopping vzw. Marjan is vaste klant in het Koffiehoekje bij Judith Van Ouytsel. Marjan: “Ik ga vaak langs in het koffiehoekje om er rustig te genieten van een kopje koffie”. Voor haar is dit een fantastisch afscheidscadeau, vanaf volgende maand verhuist ze namelijk naar Brussel voor haar werk.

Marjan winnaar personal shopper
  • 5 x 300 euro shopbudget geschonken door stad Lier

Davinja, Monique, Brigitte, Maarten en Maurits kunnen zich naar de winkelstraten begeven om elk 300 euro te spenderen. Davinja uit Duffel bewijst dat je ook met één spaarkaart een hoofdprijs in de wacht kan slepen. Zij leverde na de aankoop van een zonnebril bij Optiek Nauwelaerts, 1 spaarkaart in.

De Lierse Monique heeft naar eigen zeggen haar winnende kaart gevuld bij Avenue Optics en Koffie Van Ouytsel. Brigitte uit Sint-Katelijne-Waver kwam naar Lier om Juwelen De Wilde te bezoeken. Dat heeft haar alvast geen windeieren gelegd.

Maurits, onze vierde winnaar, gaat iedere dag naar bakkerij Droom aan de Nete, zijn spaarkaarten werden daar dan ook mooi gevuld. Ook de Duffelse Maarten kon centrumbonnen ter waarde van 300 euro in de wacht slepen.

  • Lekker gaan eten met 2 

5 winnaars kunnen, met de groeten van Lier Shopping vzw, gezellig gaan eten in Het Looks, Bar Muza, Petit Cuistot, den Draaiboom en Salto. Walter (Heist-op-den-Berg), Liliane (Koningshooikt), Griet (Bouwel), Viviane (Schilde) en Monique (Lier) kunnen lekker uit eten ter waarde van 100 euro.

  • Bonnen met een totale waarde van 2.250 euro

Met deze actie hebben we verder nog 55 mensen gelukkig kunnen maken. Zij wonnen onder andere 45 waardebonnen van 50 euro geschonken door de deelnemende handelaars, 5 Lierse kinderwandelingen en 5 Lierse proeftoeren geschonken door Visit Lier.

www.shoppeninlier.be

Brigitte en haar man 300 euro
Monique 300 euro
Davinja 300 euro
de prijzenpot
de prijzenpot
%d bloggers liken dit: