12 sluikstorters en betrapt door wijkteam Kiel

Vorige week heeft het wijkteam Kiel op verschillende plaatsen op sluikstort gecontroleerd. Ze deden dat gedeeltelijk met de diensten van stadstoezicht. 12 sluikstorters zijn in die tijd op heterdaad betrapt en zijn gesanctioneerd. De politie zag dat twee kinderen een papiertje van een verpakking zomaar op de grond gooiden. De twee van 10 jaar kregen van de politie te horen waar papiertjes thuis horen. En met die les kwamen ze ervan af. Verder zijn nog zo’n 40 gevallen van sluikstort ontdekt. Op linkeroever nam een sluikstorter zaterdag een groot risico. Hij liet een zak huisvuil achter aan een vuilbak ter hoogte van het politiekantoor. Daarna wandelde hij gewoon verder. Een politieman zag dat gebeuren en stelde een proces-verbaal op. Ook zondag is sluikstort vastgesteld aan de glascontainers aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken.

%d bloggers liken dit: