Twee verdachte drugsdealers gearresteerd, voorgeleid en aangehouden in Berchem

Het wijkteam van Berchem controleerde twee mannen die zich aan het station van Berchem niet aan de geldende coronamaatregelen hielden. De mannen, afkomstig uit Brussel, gedroegen zich erg zenuwachtig en hadden opmerkelijk veel cash geld op zak. Ze moesten toegeven dat ze wachtten op hun dealer die onderweg was vanuit Nederland. Tijdens de controle kwam een voertuig met Nederlandse nummerplaten aangereden dat meteen staande werd gehouden. De inzittenden hadden meerdere gsm’s, cash geld en een springmes bij. Een grondige controle met behulp van een drugshond bracht nog meer aan het licht. Er werd bijna 200 gram cannabis en meer dan 80 gram hasj aangetroffen. Medewerkers van het Orida-fietsteam ontdekten bovendien nog een verborgen ruimte in het voertuig. De twee verdachten werden gearresteerd, voorgeleid en aangehouden, de auto werd in beslag genomen.

Foto: Politie Antwerpen

%d bloggers liken dit: