Beperkter aanbod op zaterdagmarkt

De zaterdagmarkt mag nog doorgaan. Je kan van 7u tot 13u bij je vertrouwde marktkramers terecht. Het aanbod is wel aangepast aan de huidige maatregelen: marktkramers mogen de komende weken enkel essentiële goederen verkopen.

De zaterdagmarkt in Mechelen mag nog doorgaan. Van 7u tot 13u kan je bij je vertrouwde marktkramer terecht voor je boodschappen. Let op: marktkramers mogen de komende weken enkel essentiële goederen verkopen zoals voeding, verzorgings- en hygiëneproducten, planten en bloemen, schrijfwaren,… Niet-essentiële goederen mogen ze tijdelijk niet verkopen (denk aan kleding en schoenen, speelgoed, juwelen, lederwaren, sportartikelen, telecomaccessoires, elektro,…). Ook hier gelden de gouden hygiëne- en afstandsregels en deze bijkomende voorschriften:

  • bezoek de markt alleen of met max. 1 persoon van hetzelfde gezin of met je nauwe contact
  • hou je bezoek kort en blijf niet langer dan 30 minuten
  • Take-away is toegelaten, eten en drinken op de markt zelf mag niet

Bekijk alle info over de markt en winkelen in Mechelen op shoppeninmechelen.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: