Man aangehouden op verdenking van verkoop- en in bezit zijn van verdovende middelen

Maandagavond merkte een verkeersploeg van politiezone Lier een chauffeur op die te snel reed op de Antwerpsesteenweg. Toen zij de achtervolging inzetten, merkten zij op dat de chauffeur een zak uit zijn raam gooide. Betrokken chauffeur werd aan de kant gezet. Tijdens deze controle testte de chauffeur positief op drugs. Ondertussen kon de weggegooide tas ook aangetroffen worden.

In de draagzak werd er een verkopershoeveelheid drugs aangetroffen namelijk: 168 gram cannabis verpakt in zakjes en 30 gram cocaïne. Chauffeur had ook een grote som geld op zak namelijk 1550 euro cash. Onze collega’s van politiezone MeWi en Bodukap voerden een 2 huiszoekingen uit maar deze bleken negatief.

De 30-jarige man uit Bonheiden werd voorgeleid bij de Onderzoeksrechter te Mechelen op verdenking van verkoop- en in bezit zijn van verdovende middelen. De Onderzoeksrechter besliste om man verder aan te houden.

Foto: Politie Lier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: