Verkeersberichten Stad Lier

Éénrichtingsverkeer op Leuvensevest op dinsdag 24 november

Op dinsdag 24 november zal er éénrichtingsverkeer worden ingevoerd op de Leuvensevest tussen nr. 18 en nr. 9 vanwege kraanwerken ter hoogte van Leuvensevest 10. Verkeer richting Leuvensepoort wordt toegelaten. Er wordt een omleiding voorzien via Berlarij, A. Vanderpoortenlaan en Koningin-Astridlaan. Fietsers en voetgangers hebben doorgang.

Tunnel Antwerpsesteenweg afgesloten op dinsdag 24 november

Op dinsdag 24 november wordt n.a.v. onderhoudswerken de spoorwegtunnel afgesloten voor alle verkeer tussen 9 en 11.30 uur. Verkeer op de Antwerpsesteenweg vanaf de Ring wordt omgeleid via Eeuwfeestlaan, Guldensporenlaan, Lispersteenweg en Van Boeckellaan (voor station) of Frederik Peltzerstraat (voor centrum). Verkeer vanuit het centrum voor richting Antwerpen wordt omgeleid via Anton Bergmannlaan richting Lispersteenweg.

Éénrichtinsverkeer in Groenedaellaan van dinsdag 24 t/m maandag 30 november

Voor nutswerken i.o.v. Fluvius wordt er éénrichtingsverkeer, uitgezonderd voor fietsers, ingesteld in de Groenendaellaan:

  • Van dinsdag 24 november (9 uur) tot woensdag 25 november (16 uur): tussen nr. 70 en nr. 104
  • Aansluitend van woensdag 25 tot vrijdag 27 november: tussen nr. 50 en nr. 70
  • Van donderdag 26 tot maandag 30 november: van nr. 16 tot nr. 48

Boerenkrijglaan afgesloten op woensdag 25 november

Op woensdag 25 november voert een aannemer i.o.v. Fluvius nutswerken uit in de Boerenkrijglaan. Hiervoor wordt de straat van 9 tot uiterlijk 16 uur afgesloten ter hoogte van de Mechelbaan. Plaatselijk verkeer blijf mogelijk, doodlopend aan de werken. Er wordt een omleiding voorzien via Mechelbaan en Koningsplein.

Berlarij afgesloten op woensdag 25 november

Woensdag 25 november wordt de Berlarij vanaf 9 uur tot uiterlijk 13 uur afgesloten voor het plaatsen van een container aan nr. 11. De Berlarij wordt aan beide zijden voor plaatselijk verkeer opengesteld in 2 rijrichtingen, doodlopend aan nr. 11. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Leuvensevest en Koningin-Astridlaan. Voetgangers hebben doorgang, fietsers dienen af te stappen. Op elk parkeervak geldt een parkeerverbod.

Bosstraat afgesloten op donderdag 26 november

Op donderdag 26 november wordt vanaf 9 uur de Bosstraat naast nr. 25 afgesloten voor het rooien van een dode boom. De straat wordt voor plaatselijk verkeer opengesteld in 2 rijrichtingen, doodlopend aan de werken. Deze boom zal vervangen worden door een nieuwe boom.

Stadsvest tussen fiets- en wandelbrug en brug Leuvensepoort afgesloten van donderdag 26 november t/m dinsdag 1 december

Van donderdag 26 november t/m dinsdag 1 december wordt de stadsvest tussen de fiets- en wandelbrug en de brug aan de Leuvensepoort afgesloten voor het uitvoeren van maaiwerken. Er wordt een omleiding voorzien via Ros Beiaardstraat, Hazenstraat, Lookstraat, Koepoortstraat en P.J. Denisstraat (en omgekeerd).

Lantaarnstraat afgesloten op donderdag 26 november

Op donderdag 26 november wordt vanaf 9 uur de Lantaarnstraat aan nr. 21 afgesloten voor nutswerken i.o.v. PIDPA. De straat wordt aan beide zijden voor plaatselijk verkeer opengesteld in 2 rijrichtingen, doodlopend aan de werken. Voetgangers en fietsers kunnen door. De paaltjes aan het Felix Timmermansplein worden verwijderd.

Info

Meer verkeersberichten op www.lier.be, zoek op ‘verkeersbericht’.

info

tel. 03 8000 300

Met vriendelijke groeten

Marijn Van Mol l Administratief medewerkster protocol en klantenadviseur deeltijds kunstonderwijs

Stad en OCMW Lier l Externe communicatie – Toerisme en Erfgoed

Dungelhoeffsite l Paradeplein 2 bus 1 l 2500 Lier

tel. 03 8000 351 l marijn.vanmol

www.lier.be l Volg ons op sociale media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: