Help jij de Sint in Borsbeek?

Onze Borsbeekse ouderen kunnen gedurende een hele tijd geen bezoek ontvangen en daar wordt Sinterklaas toch wel wat triestig van. Daarom roept de Sint alle Borsbeekse kinderen en tieners op om een mooie tekening of een kaartje te maken voor hen.

Een videoboodschap van de sint kan je via deze link bekijken.

Zo doe je dat!

Maak een mooi kaartje of een tekening en steek deze in de brievenbus van een oudere buurvrouw of -man.

Maak een foto van hetgeen je hebt gemaakt en upload deze samen met je gegevens. Dit doe je via het e-formulier Sinterklaasactie

Als je graag wil mee doen maar je weet niet goed bij wie je je prachtig werkje in de brievenbus kan steken, mag je dit ook in de brievenbus van het gemeentehuis steken. Wij zorgen dan dat het terecht komt bij een van onze senioren.
Zorg dan wel even dat je er een papiertje bijvoegt met je naam, e-mailadres en geboortedatum er op vermeld.

De Sint weet dat jullie hier zeker massaal aan willen meewerken en wil jullie ook graag belonen hiervoor … dat is uiteindelijk wat de Sint het liefste doet om zijn verjaardag toch te vieren met jullie.

Sinterklaas zal de 10 kinderen (max. 12 jaar) én de 10 tieners (12+) die als eerste een tekening of kaartje hebben gemaakt persoonlijk bedanken met een tof cadeautje.
Daarnaast zal jullie naam ook vereeuwigd worden op de lijst van De Helden van de Sint!

Via onze website www.borsbeek.be kan je jouw tekening of kaart opgeven als kanshebber. We horen graag van iedereen die deelnam aan de actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: