Meer dan 200 flessen lachgas in garagebox

Zaterdag belde iemand naar de politie om te melden dat er iets verdachts gebeurde in een garage aan de Fruithoflaan. De patrouille van noodhulp die ter plaatse kwam, stelde vast dat twee personen aan een garagebox druk in de weer waren met flessen lachgas. Het had er alle schijn van dat de flessen in en uit een bestelwagen geladen werden in het kader van ambulante verkoop. Het duo is ter plaatse gearresteerd en is meegenomen naar het cellencomplex voor verhoor. De technische dienst van de politie kwam ter plaatse om de flessen veilig weg te halen van de plaats van de feiten. Het ging om 197 flessen van 2,7 liter, 11 van vijf liter en vier van 10 liter. 94 van de gevonden flessen waren leeg.

Foto: Politie Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: