Sinterklaas chat met Wilrijkse kinderen!

Sinterklaas is in het land maar door corona kan hij de kinderen even niet in levende lijve zien. Voor de Wilrijkse kinderen vonden de Pieten en het district echter een oplossing: zij kunnen op drie dagen live chatten met de heilige man.

Zijn je kinderen dit jaar braaf geweest en wat willen ze graag krijgen? De Sint hoort het graag van de Wilrijkse kinderen tijdens een exclusieve live chatsessie.

Via een webformulier kan je je gezin inschrijven voor zo’n virtuele babbel met Sinterklaas en Zwarte Piet. Er zijn sessies gepland op zaterdag 28 november, woensdag 2 december (’s namiddags) of zondag 6 december.

Schrijf je in voor een chatsessie met de Sint!

Vul dit formulier in en dan verschijnt de Sint binnenkort virtueel in jouw Wilrijkse huiskamer!

Inschrijven

Snel zijn is de boodschap

De Wilrijkse chatsessies zijn gratis en bedoeld voor Wilrijkse gezinnen. Elke sessie duurt ongeveer tien minuten. Wees snel want het aantal chatsessies per dag is beperkt. Je kan tot drie dagen op voorhand een sessie selecteren. Na je inschrijving maken de Pieten dan een exacte planning op, waarna je een e-mail ontvangt met daarin het concrete tijdstip van de chat en een weblink.

Bezoek aan districtshuis afgelast

De chatsessies zijn een alternatief voor het gebruikelijke sinterklaasfeest dat het district Wilrijk elk jaar organiseert in het districtshuis. Dat was dit jaar gepland op zondag 29 november, maar gaat niet door vanwege de corona-maatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: