Vanaf morgen en tot eind dit jaar is de Antwerpsesteenweg in Hoboken

In opdracht van De Lijn start aannemer Verbruggen op 23 november met spoorwerken op de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de Jan van de Wouwerstraat. Ook in die straat zijn er spoorwerken.

Tijdens de dag wordt de bestrating rond de sporen uitgebroken en daarna terug aangelegd. De verwijdering van de oude en het plaatsen van de nieuwe sporen gebeurt ’s nachts. Dit omdat er voor de handliggende reden geen tramverkeer mag zijn.

De werken vinden plaats van 13 november tot en met 31 december. Hou er rekening mee dat deze timing richtinggevend is. Als er zich tijdens de werkingen problemen voordoen of door slechte weeromstandigheden kan deze timing wijzigen.

Hinder

Dat dergelijke werken hinder met zich meebrengen is een open deur intrappen. Tijdens de werkzaamheden zal er geluidshinder zijn. Ook minimale lichthinder ’s nachts is mogelijk bij het lassen van de sporen.

De grootste hinder is er echter voor het verkeer.

  • De Jan van de Wouwerstraat wordt gedurende de werken een doodlopende straat. U kan enkel via de Steynstraat deze straat in of uit.
  • Gedurende de werken tussen 20 uur en 6 uur is de Antwerpsesteenweg in beide richtingen afgesloten ter hoogte van de Jan van de Wouwerstraat en de Windmolenstraat.
  • Gedurende de werken tussen 6 uur en 20 uur is op de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de werf één rijstrook afgesloten, namelijk die van de stad naar Hoboken-Centrum.
  • Rondom de werf zijn er zowel op de Antwerpsesteenweg als in de Jan van de Wouwerstraat parkeerverboden.

Een meer gedetailleerd plannetje vindt u als bijlage onderaan dit artikel.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij Communicatie en Participatie Hoboken op het nummer 03/338.30.16 of via mail wijkoverleg.hoboken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: